nlc.hu
TV-sztárok

Sztrókot kapott Maros Gábor, válnak a feleségével

Maros Gábor sztrókot kapott, miután megtudta, hogy megcsalta a felesége

Nem működött a bal lába és keze, beszélni sem tudott. Maros Gábort kórházban kezelik.

Hét éve ismerik egymást, és három évvel ezelőtt házasodtak össze. Most úgy néz ki Maros Gábor és felesége útjai elválnak.

Maros Gábor és felesége, Marika Koós János temetésén

Maros Gábor és felesége, Marika Koós János temetésén (Fotó: smagpictures)

A Blikk értesülései szerint ugyanis a feleség, Marika megcsalta a művészt, aki sztrókot kapott és kórházban kezelik.

„Az ügyvédem már beadta a váláshoz a papírokat, de akármilyen hihetetlen, én még mindig imádom a feleségemet. Mindig is szeretni fogom, hiszen nála bájosabb nővel még nem éltem együtt. A térdműtétem után, hét éve már hozzáköltöztem a szekszárdi házába. Ő ápolt és gondozott a legnagyobb szeretettel, pedig akkor még pénzem sem volt, a gyógyszeremre is alig futotta a nyugdíjamból, de ő zokszó nélkül szinte eltartott engem” – mondta Maros Gábor a lapnak.

Az operetténekes életében más problémák is felmerültek: a Charles Aznavour-estjét tech­nikai okok miatt lemondták, utána meg megtudta: megcsalja a felesége. A férfi azt mesélte, hogy a múlt héten sztrókot kapott, és a szekszárdi kórházban kezelték.

Nem működött a bal lábam és kezem, beszélni sem tudtam. Szerencsére az infúziókkal helyrehoztak, nemsokára kiengednek

– magyarázta Maros, aki örül, hogy életben maradt, hiszen éppen Budapest egyik legrangosabb teátrumával folytat tárgyalásokat, reménykedik benne, hogy újra színpadra állhat. A feleségére nem haragszik, mint mondta, bár fáj neki, ami történt, szeretné, ha Marika boldog lenne.

Ők is válnak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top