nlc.hu
TV-sztárok

Ikertornyok: Tóth Gabi és Péter Szabó Szilvi

Rajongók vették észre, Péter Szabó Szilvire hasonlít Tóth Gabi az új klipjében

És mindkettőjük új számának címében szerepel a szív szó, ráadásul népzenei motívumokkal tarkítva.

A rajongóknak tűnt fel, hogy a két énekesnő mennyire hasonlít egymásra azokon a fotókon, amelyeket néhány hét különbséggel tettek ki, és amelyekkel új klipjüket reklámozzák. A Blikk szerint a hasonlóságok nemcsak a külsőségekben érhetők tetten, a számok címe is hasonló, Péter Szabó Szilvia Boldog szívem, míg Tóth Gabi Az én szívem címmel adta ki friss dalát.

„A fonás és a hagyományok megőrzése a kultúránk, történelmünk része, azt nem sajátíthatja ki senki. Mindenki döntse el a szívében és a lelkében, hogy mi erről a képről a véleménye. Én Gabinak sok sikert kívánok az új dalához” – válaszolta a lapnak Péter Szabó Szilvia, amikor a rajongók által észrevett hasonlóságokról kérdezték. Tóth Gabi nem nyilatkozott, de Facebook-oldalán az olvasható, hogy az ő dala tavasszal íródott. 

Egy reklámszakember szerint nem véletlen, hogy mindkét énekesnő ezekkel a stílusjegyekkel dolgozott. „Ha valaki kicsit modernizálni szeretné a népzenei motívumokat, annak egyszerűen ezek a stílusjegyei, így kell keverni a hagyományt az újjal, ilyen egy modern parasztlány – magyarázta a szakember – aki azért kért névtelenséget, mert dolgozott már az érintettekkel –, aki szerint lehet, hogy nem véletlen a hasonlóság, hanem tudatos fricska. „…(ez) mind a két félnek jót tehet, hiszen reklámoz. Persze, itt azért az is számíthat, hogy kinek erősebb a követőbázisa” – tette hozzá.

Tóth Gabi

Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Híres ikertornyok:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top