nlc.hu
TV-sztárok
Konkoly Ági vallomása

Konkoly Ági a végkimerülés szélén állt, most pár napig a gyerekei nélkül pihen

Konkoly Ágnes komoly dilemmába került, ezt az Instagram-oldalán is megosztotta.

Bizonyára minden édesanya tisztában van azzal, hogy milyen pontos logisztikára van szükség ahhoz, hogy minden rendben menjen a családban. Ez sokszor nagyon nagy előkészületet igényel és bizony el lehet fáradni benne. Konkoly Ági erről vallott legutóbbi Insta-posztjában, ahol őszintén ír arról is, hogy attól, hogy pár napig nincsenek vele a gyerekei, még nem lesz rossz anya. Az erről készült bejegyzést ide kattintva megnézheted.

„Megvan, mikor már hullafáradt vagy a gyerekek, a munka, az otthoni teendők sokszor lehetetlennek tűnő összeegyeztetése miatt? Amikor eleged van már az állandó logisztikából és úgy érzed, hogy egy csepp energiád sem marad saját magadra (időd meg aztán végképp)… Na ezt éreztem az elmúlt napokban. Tegnap délután óta egyedül vagyok. Az én drága Anyukámhoz mentek a gyerekek 4 napra. Mikor elbúcsúztunk, már a végkimerülés határán voltam, rögtön el is aludtam a kanapén. Majd amikor felkeltem este, nagyon furcsa (furcsa, de jó!) volt minden… Csend és nyugalom. Jöttek is a mérgező gondolatok: lehet ezt nekem!? Jól érezhetem magam EGYEDÜL? Ilyen sok nap gyerekek nélkül…? Ááá nem, most nagyon rossz anya vagyok… Rágódtam ezen fél órát, majd vettem egy nagy levegőt és megráztam magam. Hé, a mártír anya szerepből már kiléptem! Köszönöm, ezekből a gondolatokból már nem kérek! Igen, érezhetem magam jól nélkülük és igen, megérdemlem ezt a pár napot és igen, elég jó anya maradok ezekkel együtt! Azóta nagyon jól érzem magam magammal, ajánlom mindenkinek!” – írta közösségi oldalán Konkoly Ági, akire nemrég újra rátalált a szerelem.

konkoly ági

Konkoly Ági (Fotó: Instagram)

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top