nlc.hu
TV-sztárok

Meghalt Sarah Harding

Meghalt Sarah Harding, a Girls Aloud 39 éves énekesnője

Sarah Harding halálhíre sokkolta a művészvilágot.

Sarah Harding hosszú hónapokig nem osztott meg semmit a közösségi oldalán, ekkor kezdtek el aggódni a rajongók, hogy valami baj történhetett. Tavaly augusztusban aztán megtörte a csendet a Girls Aloud énekesnője: elárulta, mellrákkal diagnosztizálták, majd több áttétet is találtak a testében. Kitartóan küzdött, ám sajnos legyőzte a gyilkos kór. A családja az Instagram-oldalán osztotta meg, hogy tegnap délelőtt elhunyt.

„Megtört szívvel jelentem be, hogy a gyönyörű lányom, Sarah elhunyt. Sokan tudtok Sarah küzdelméről, hogy milyen erősen harcolt a rákkal egészen azóta, hogy diagnosztizálták nála. Ma reggel békében hagyott itt minket. Köszönöm mindenkinek a rengeteg támogatást az elmúlt egy évben. Sarah-nak ez a világot jelentette és sok erőt adott neki, hogy tudta, ennyien szeretik. Tudom, hogy nem a rákkal folytatott harca miatt fognak rá emlékezni – ő egy ragyogó csillag volt, remélem, mindenki így emlékszik majd rá” – írta Sarah Harding édesanyja. 

sarah harding

Elhunyt Sarah Harding (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top