nlc.hu
TV-sztárok

Daganatos beteg Sarah Harding

Szívszorító posztban árulta el a Girls Aloud énekesnője, hogy daganatos – Sarah Hardingnál több áttétet diagnosztizáltak

Sarah Harding hónapok óta nem posztolt, most egy szívszorító bejegyzésben árulta el, miért nem volt aktív.

A Girls Aloud egy brit lánycsapat, amely még 2002-ben alakult – a legismertebb énekesnő Cheryl Cole, aki azóta is aktív, a többi tagról azonban keveset hallani az utóbbi időben. Sarah Harding mindig is nagyon aktív volt a közösségi oldalán, ám május óta nem posztolt – erre felfigyeltek a rajongók, de egészen eddig nem lehetett tudni, hogy mi áll a háttérben. Az énekesnő egy friss posztban elárulta, hogy mellrákkal diagnosztizálták, majd több áttétet is találtak a testében.

View this post on Instagram

Hi everyone, I hope you are all keeping safe and well during these uncertain times. I’ve not posted on here for so long, thank you to everyone who has reached out to check in on me, it really does mean a lot. I feel now is the right time to share what’s been going on. There’s no easy way to say this and actually it doesn’t even feel real writing this, but here goes. Earlier this year I was diagnosed with breast cancer and a couple of weeks ago I received the devastating news that the cancer has advanced to other parts of my body. I’m currently undergoing weekly chemotherapy sessions and I am fighting as hard as I possibly can. I understand this might be shocking to read on social media and that really isn’t my intention. But last week it was mentioned online that I had been seen in hospital, so I feel now is the time to let people know what’s going on and this is the best way I can think of to do so. My amazing mum, family and close friends are helping me through this, and I want to say a thank you to the wonderful NHS doctors and nurses who have been and continue to be heroes. I am doing my very best to keep positive and will keep you updated here with how I’m getting on. In the meantime I hope you’ll all understand and respect my request for privacy during this difficult time. Sending you all so much love….xx

A post shared by Sarah Harding (@sarahnicoleharding) on

,,Sziasztok! Remélem mindenki biztonságban van ebben a bizonytalan időszakban. Régóta nem posztoltam, köszönöm mindenkinek, aki aggódott értem, nagyon sokat jelent. Úgy érzem, most jött el az ideje, hogy megosszam veletek, mi is történik velem. Nem könnyű ezt elmondani, még leírni is hihetetlen, de ez van. Mellrákkal diagnosztizáltak korábban, majd pár héttel ezelőtt lesújtó híreket kaptam: áttétek vannak a testemben. Éppen kemoterápiát kapok, és olyan keményen harcolok, ahogy csak bírok.

Megértem, hogy sokkoló lehet ezt a közösségi médián olvasni, de az utóbbi hetekben többet írtak arról, hogy láttak a kórházban, szóval úgy gondoltam, jobb, ha tőlem tudjátok. A nagyszerű anyukám, a családom, és a közeli barátaim segítenek át a nehéz időszakon, és szeretném megköszönni a kórház csodálatos orvosainak és ápolóinak, hogy továbbra is hősként viselkednek.

Minden erőmmel próbálok pozitív maradni, és ezután értesítelek majd titeket, hogy mi történik. Addig is, remélem megértitek, hogy privát térre van szükségem ebben a nehéz időszakban” – írja a közösségi oldalán Sarah Harding.

sarah harding

Sarah Harding (Fotó: Gettyimages)

Hírességek, akiket rákkal diagnosztizáltak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top