nlc.hu
TV-sztárok

Lebukott a zugevő Lékai-Kiss Ramóna a Hal a tortánban

Lékai-Kiss Ramóna kamerák előtt mutatott be Pásztor Annának – videó

A Dancing with the Stars háziasszonya így reagált az énekesnő cukkolására.

A Hal a tortán hétfő adásában Gelencsér Timi csillogtathatta meg a főzőtudását Lékai-Kiss Ramónának, Pásztor Annának, Tóth Dávidnak és Győrfi Daninak. Mielőtt elindultak volna a vacsorára, Lékai-Kiss Ramóna bekapott egy kolbászos melegszendvicset, mert attól tartott, hogy éhesen fog távozni Gelencsér Timitől.

Lékai-Kiss Ramóna

Lékai-Kiss Ramóna melegszendviccsel alapozott a vacsorára (Fotó: Sajtószoba)

Pásztor Anna azonban rajtakapta falatozás közben a Dancing with the Stars háziasszonyát. „Kiss Ramóna belefullad egy melegszendvicsbe” – örökítette meg a zugevést az énekesnő egy paparazzo videóban.

Mindezt még – útban Gelencsér Timihez – az autóban is felhánytorgatta a műsorvezetőnek, mondván, egy kis ketchup, mustár és „nyomokban melegszendvics” van a szája körül, mire Lékai-Kiss Ramóna bemutatott Pásztor Annának:

„Éhes voltam és tudtam, mire odaérünk a Timihez, 9 előtt nem eszem. Én ha nem kapok enni, paraszt leszek. Azt mondta a férjem, hogy ha elválik, ezért válik el. Úgyhogy meg kellett ennem egy melegszendvicset, hogy béke legyen. De ez nem a Timi miatt. Erre vágytam. Most nem egy natúr csirkére vágyok salival, ennyi” – indokolta vacsoratársainak a zugevést.

Ezek is a Hal a tortán-ban történtek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top