nlc.hu
TV-sztárok

Paul Rudd 2021 legszexibb férfija

Paul Rudd lett 2021 legszexibb férfija

A People magazin minden évben megválasztja a világ legszexibb férfiját.

Évek óta olvashatunk a világ legszexibb férfijairól a People magazinban, amely a címlapján hozza az adott esztendő legsármosabb pasiját. Idén az 52 éves Paul Ruddra esett a lap választása, aki a tavalyi győztes Michael B. Jordantől „vette át a díjat”.

„Attól tartok, amikor meghallják az emberek, hogy én kaptam ezt a díjat, azt fogják kérdezni, hogy ‘micsoda’? Nem csodálkozom, szerintem nagyon sok ismert ember van, aki előbb elnyerhette volna ezt az elismerést, mint én”

– nyilatkozta a lapnak az új szerepről Paul Rudd. Amerikában sokkal ismertebb a neve, rengeteget foglalkoztatják a filmes szakmában, ám azért a magyar filmkedvelőknek sem lehet ismeretlen. Rudd a Jóbarátokban is feltűnt 20 évvel ezelőtt, de játszott többek között a Spinédzserek című filmben is. A leghíresebb szerepe azonban mégiscsak A Hangya főszerepe: a karakter feltűnt a Marvel-univerzum több filmjében is, ráadásul most készül a második része, ami 2023-ban érkezik a mozikba.

paul rudd

Paul Rudd (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top