nlc.hu
TV-sztárok

Meghalt Palik László édesapja

Gyászol Palik László, mély fájdalmáról vallott a műsorvezető

Nagy veszteség érte Palik Lászlót.

Palik László váratlanul elveszítette az édesapját, akinek a halála borzasztóan lesújtotta őt. A műsorvezető megtörve mesélt a történtekről a Palikék Világa by Manna című YouTube-csatornáján – írja a Blikk.

Palik László

Borzasztó tragédia történt Palik László családjában (Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

Mint a bulvárlap írja, Palik a videóban – amely a Búcsú címet kapta – ugyan próbálja tartani magát, de láthatóan nagyon megviselték a történtek. A műsorvezető bevallotta, azért döntött úgy, hogy videóban mesél a történtekről, mert ez olyan téma, amiről beszélni kell. Palik László azt is elárulta, hogy éppen egy rádióinterjúra ment, amikor megtudta a tragikus hírt.

„Azt gondolom, mindannyian fel vagyunk rá készülve, és ezért aztán mindannyiunkat felkészületlenül ér. És az ember természetesen utána ott és akkor játszik a gondolattal, megpróbálja nyugtatni magát, aztán nem sikerül és szerintem ebben nincs szabály. Mindenkiben másképp csapódik le, egy kicsit értelmezhetetlen. (…) A rádióinterjú után egy dolog dobogott a fejemben végig, hogy azt tanította az apu, hogy ha feladnak egy feladatot, azt meg kell oldani. Ott és akkor reggel az volt a feladat, hogy teljesítsük azt a rádióinterjút. Pont az apámra nem hozhatok szégyent” – mesélte megtörten.

Olvass még Palik Lászlóról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top