nlc.hu
TV-sztárok

A Konyhafőnök VIP: Rácz Jenő szerint csalt a csapata

Teljesen kiborult Rácz Jenő A Konyhafőnök VIP-ben: „Nem szeretem a csalást!”

Csúnyán leteremtette a csapatát a második feladat értékelésénél.

A Konyhafőnök VIP hétfői adásában a második feladat is alaposan megdolgoztatta a csapatokat. A Mestercukrász zsűritagja, Juhos Joci érkezett, hogy sokkolja a versenyzőket és az alapanyagot is. Nem volt egyszerű dolguk a hírességeknek: egy tükörglazúros mousse tortát várt tőlük a sztárcukrásszal kiegészült zsűri. Valódi dráma volt a konyhában, aminek többen hangot is adtak.

Rácz Jenő

Rácz Jenő és csapata két tagja (Fotó: Sajtóklub)

Amikor a piros csapat tagjai (Muri Enikő, Rába Timi és Nagy Sanyi) bemutatták a zsűrinek a tortájukat, Rácz Jenő teljesen kiborult. „Ez a piskóta kié?” – kérdezte a csapatát, mire Rába Timi: „A kék csapaté, a kék csapat mentett minket”. Erre Rácz Jenő állványostól dobta ki a csapata által bemutatott tortát. „Én nem szeretem a csalást! Ez pedig igencsak kimeríti a csalás fogalmát” – teremtette le a pirosakat a sztárséf. Ezt hallva Rába Timi egyből magyarázkodni kezdett: „Nem csalni szerettünk volna, hanem menteni a helyzetet”.

„Itt kellett volna menteni a helyzetet” – mutatott rá Rácz Jenő a csapata elszúrt desszertjére, amit a pirosak nem mertek kihozni a zsűriasztalra. „Én arra vagyok kíváncsi, hogy ti mit csináltatok és hogyan mentitek a helyzetet. Nem arra, hogy mit kaptunk a másik oldalról, amit nagyon szépen köszönök. De akkor is már, ne hülyéskedjünk!” – fakadt ki a sztárséf.

Olvass még A Konyhafőnök VIP-ről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top