nlc.hu
TV-sztárok

Papadimitriu Athina kiakadt a Farm VIP-ben

„Mintha élből szar lenne, amit mondok” – Papadimitriu Athina kiakadt a Farm VIP-ben

A színésznőnek nem tetszett, hogy társai ellene mentek.

Bár eddig a sárga csapat megúszta nagyobb veszekedések nélkül, a hétfői részben már látszott, hogy Papadimitriu Athina körül fokozódott a konfliktus. Már a paradicsomkészítésben sem értett egyet a társaival, akik egyébként a leírt recept szerint adták az ukázt. A mai adásban sem csillapodnak majd az indulatok a fűszerpaprika körüli teendők során, akaratosnak és kevésbé csapatjátékosnak nevezik társai, ami nagyrészt a fáradtságából fakad, viszont egyre jobban frusztrálja őt. 

athina farm vip

Athina kiakadt (Fotó: TV2)

Athina szerint ugyanis nem kell tovább sűríteni a szószt és mivel ezer éve főz be otthon paradicsomot, ragaszkodik a saját igazához. A többiek – és a recept – szerint püré volt a feladat, a színésznő viszont nem hajlandó azt csinálni, ami le van írva, rá akarta erőltetni az akaratát a többi versenyzőre. 

Az a baj velem, hogy ha érzem, hogy valamiben igazam van, akkor elmegyek a falig

– mondta Athina, amire a többiek már egyre türelmetlenebben reagáltak. „Ezt most nem magadnak csinálod, ez egy verseny, és most nem paradicsomlé-készítés a feladat” – hangzott el Gergőtől, akivel egyetértettek a társai és továbbra is arra kérték Athinát, hogy a leírtak szerint használja fel a paradicsomot. 

„Mintha élből szar lenne, amit mondok, de lehet, hogy csak fáradt vagyok” – válaszolt a színésznő, aki korábban azért is kiakadt, mert a másik csapat már többször elmondta egy-egy feladat során, hogy egy rossz varrógép miatt nem sikerült nyerniük a levendula-felhasználáshoz kötött versenynél.

Az, hogy a fáradsága és az akaratosság mennyire veszélyezteti a csapategységet és a további játékát, a következő napok eseményeiből kiderül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top