nlc.hu
TV-sztárok

Farm VIP: összeugrott Bódi Sylvi és Kammerer Zoli

Durván egymásnak feszült Bódi Sylvi és Kammerer Zoli a Farm VIP-ben

Robbant a bomba, összeugrott a két celeb.

Durván egymásnak feszült Kammerer Zoli és Bódi Sylvi a Farm VIP 2. hétfői adásában. A háromszoros olimpiai bajnok kajakos ugyanis nem bírta tovább és kifakadt, amikor az exmodell ismét tanácsokkal látta el őt és csapattársait.

Kammerer Zoltán és Bódi Sylvi

Összeugrott Kammerer Zoli és Bódi Sylvi – Kép: nlc-montázs, Fotók forrása: Sajtószoba

Bódi Sylvi nem irányította teljesen jól a paradicsomdunsztolási feladatot, Kammerer pedig odaszólt neki kicsit erősebben, hogy ne csak beszéljen róla, hanem kezdje már el csinálni.

„A dunsztolásnál azért nem baj, ha van valaki” – tanácsolta csapattársainak Bódi Sylvi, mire a kajakos: „Sylvi, akkor kezdd el!”. Ám ez a visszaszólás nem nyerte el az exmodell tetszését. „Miért hisztizel itt velem? Állandóan belém kötsz. Én csak azt mondom, hogy mi a folyamata egy dunsztolásnak” – fakadt ki.

„Ne mondjad, hogy mi a folyamata, hanem csináljad! Kezdd el!” – teremtette le Kammerer. 

„Eddig az volt, hogy irányítsam a munkafolyamatot” – fűzte hozzá Bódi, ám a sportoló szerint ez nem azt jelenti, hogy csak mondja el, hogy mit kéne csinálni, hanem csinálja is. Erre az exmodell megsértődve bevonult házba, mondván, Kammerer úgy véli, hogy ő egész nap nem csinált semmit.

„Rosszul esett, amit Zoli mondott, mert azt éreztette velem, hogy én csak mondom a dolgokat, de nem csinálok semmit” – panaszkodott utólag a kamerák előtt Bódi Sylvi.

Olvass még a Farm VIP-ről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top