nlc.hu
Sztárok

Farm VIP: Henry Kettner kiakadt

„Ha dühből kellett volna játszani, én is át tudnék gázolni mindenkin” – Henry Kettner kiakadt a Farm VIP-ben

A youtuber nem tartotta fairnek a másik csapatot.

Elszabadultak az indulatok a Farm VIP-ben: az alaphangulatot megadta, hogy Szuperák Barbi feladta a versenyt, a termelést segítő feladatban sokan dühből versenyeztek. Egy igen furcsa játékot találtak ki a szerkesztők, ami sok gondot okozott mindkét csapatnak. Többször összeakadtak a versenyzők, volt, aki beszorult a vasrudak közé, ez viszont a piros csapat tagjait nem érdekelte. Végül ők nyerték meg a versenyt, ám nem volt felhőtlen az örömük. 

Nagy Noémi szerint nem voltak korrektek, egyáltalán nem érdekelte őket a többiek testi épsége, ami balesethez is vezethetett volna. Henry Kettner is megszólalt az ügyben, aki megvédte a női versenyzőket.

„Ha dühből kellett volna játszani, akkor én is át tudok gázolni mindenkin. Viki is össze volt nyomva, ott sírt szegény, rá is figyeltünk. Én nem fogok átgázolni mondjuk a Sylvin, azért, hogy megnyerjek egy szőnyeget, hanem inkább eltartom volna, de át tudtam volna gázolni, higgyétek el! De nem fogok, főleg nem egy szőnyegért” – akadt ki az utazó vlogger, aki később még több indulattal beszélt a játékról.

henry kettner farm vip

Henry Kettner kiakadt (Fotó: TV2)

„Ez a játék buta volt. Ez nem arról szólt, hogy miként tudunk együttműködni, nekünk ez jól ment, működött az összhang. Az, hogy a játék mennyire volt korrekt, az már egy más kérdés. Hú, de elmondanám…” – fogalmazott diplomatikusan Henry.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top