nlc.hu
Sztárok

Külföldön karácsonyozik Henry Kettner

Családi tragédiák sora miatt nem karácsonyozik otthon Henry Kettner

Közeledik a karácsony, amely az utazó vlogger számára nem éppen a jókedvről szól.

Henry Kettner alapvetően vidám személyiség, ám az ő életében is történtek tragédiák, amelyek sokat formáltak rajta. Az ünnepek közeledtével egyre többször gondol nemrégiben elhunyt nagyszüleire, akik mind nagyon közel álltak hozzá. Az ő elvesztésükkel számára a karácsony fénye is megkopott, ezért az utóbbi években nem töltötte itthon az ünnepeket.

,,Tökéletes gyerekkorom volt, minden nagyszülőmmel nagyon közeli volt a kapcsolatom, bárkire, bármikor számíthattam. Sok időt töltöttem velük és szerencsére nagyon sokáig mellettem voltak. Aztán egyszer a 79 éves nagypapám biciklizés közben összeesett, megállt a szíve – ott eltört bennem valami, akkor kezdett kialakulni a pánikbetegségem is. Ezután sorra következtek a tragédiák: a nagymamám évekig küzdött a Parkinson-kórral, de legyőzte a betegség. Egy írországi út alatt hívott anyukám, hogy a másik mamám rosszul lett és mentővel kellett kórházba vinni. Mire hazaértem, már olyan rossz állapotban volt, hogy csak elbúcsúzni tudtam tőle. A másik nagypapám a Covid kezdetén hunyt el, kétoldali tüdőgyulladást kapott. Négy éven belül az összes nagyszülőmet elvesztettem, amit nagyon rosszul viseltem és ezek után a karácsony sem volt már ugyanaz” – emlékezett vissza a Farm VIP sárga csapatának versenyzője. Henry a történtek miatt úgy döntött, nem a családja körében tölti az ünnepeket.

henry kettner

Henry Kettner (Fotó: TV2)

,,Az első ünnep, amelyen már egyik nagyszülőm sem vehetett részt, rossz emlékeket idézett fel bennem, ezért úgy döntöttem, hogy ezentúl külföldön fogok karácsonyozni és inkább elmenekülök a rossz gondolatok elől. Imádom anyukámat és minden alkalmat kihasználok az év többi napján, hogy vele és a húgommal lehessek, de az ünnepek idén is kimaradnak” – mondja Henry Kettner, aki ezúttal Lappföldre utazik a szerelmével, Rebekával.

,,Ez lesz az első közös karácsonyunk, mindketten nagyon készülünk rá. Szerencsére ebben is támogat és elutazik velem az ünnepekre, holott ő is nagyon közel áll a családtagjaihoz. Érdekes karácsony lesz és mivel tervezek videókat is, a követőim is beleshetnek a kulisszák mögé.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top