nlc.hu
Sztárok

Ő Henry Kettner barátnője

Ő a Farm VIP-ben is bizonyító Henry Kettner barátnője, Rebeka

Henry Kettner fél éve van együtt Rebekával.

Henry Kettner még új lehet a tévénézőknek, hiszen eddig leginkább az online világban tevékenykedett. Azonban nem a Farm VIP az első tévés szereplése, hiszen korábban a Celebcella című műsorban is láthattuk, ám az igazi arcát inkább a TV2 realityjében tudja megmutatni. Az utazó vlogger bizonyítani szeretné, hogy városi gyerekként is helytáll a farmon.

henry kettner

Henry Kettner (Fotó: TV2)

„Nagyon örültem ennek a lehetőségnek és mivel maximalista vagyok, ebből is a legjobbat szeretném kihozni. Voltak érdekes dolgok, amikkel még nem találkoztam azelőtt, de belevetettem magam a munkába és a versenyeken is mindent megtettem a csapat győzelme érdekében” – emlékezett vissza Henry Kettner, aki amikor tudja, visszanézi a műsort, leggyakrabban a párjával, aki nagyon büszke rá.

„Rebekával fél éve vagyunk együtt, de már sokkal régebb óta ismerjük egymást. Egy baráti társaságban találkoztunk hat évvel ezelőtt, ám az élet úgy hozta, hogy csak most alakult szerelemmé ez a dolog kettőnk között. Sok időt töltünk együtt, rengeteget programozunk, annak ellenére is, hogy mindketten elfoglaltak vagyunk. Talán mondhatom a nevében, hogy büszke rám a Farm miatt, hiszen tényleg régóta vártam egy ilyen lehetőségre és azt hiszem, nem okoztam csalódást” – részletezte a youtuber.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top