nlc.hu
TV-sztárok

Tóth Vera rossz passzban van

Tóth Vera mélyen volt, amikor Puskás Peti elhívta az X-Faktorba

Tóth Vera Ferenczi Kamilla duettpartnere volt.

Ferenczi Kamilla egyenes ágon jutott az X-Faktor döntőjébe és nem túlzás azt állítani, hogy ebben Tóth Vera is sokat segített neki. Gyönyörű duettel álltak színpadra, akkorát énekeltek, hogy az egész stúdió állva tapsolt. Puskás Peti a felvezetésben elmondta, az énekesnő nagyon örült, amikor megcsörrent a telefonja és szívesen vállalta a fellépést, majd még két órát mesélt az életéről a The Biebers frontemberének. Vera a műsor után egy hosszú posztban árulta el, hogy mennyire kellett neki egy ilyen megkeresés.

„»A dolgok úgy szakadnak félbe, mint az élet«– énekeltük ma. Amikor úgy érzed, hogy a vírus, meg minden beleszól a kibontakozásodba és a legmélyebben vagy, majd felhív a @apuskaspeti és meghív duettezni a mentoráltjával az @xfaktorhun showjába, újra megcsillan a remény, a fény, az érzés, hogy fontos vagy… Nem beszélve arról, hogy micsoda utánpótlás született, hogy milyen tehetségek szaladgálnak közöttünk… Hisz @ferenczikamilla kétségtelenül a jövő gyermeke, ez a nóta pedig a múlt egyik legkifejezőbb balladája, az ünnep egyik legszebb hívódala.. Köszönöm, hogy egy ilyen tehetséggel énekelhettem el, mint Kami. Rég nem éreztem ilyen libabőrt éneklés közben, kb. a tesómmal szoktam, hihetetlen. Kamillának sikerült borzongatóan jó duettpartnernek lennie Hála érted, kislány! A mai továbbjutásodat kicsit magaménak is érzem, ha nem baj. Drukkolok és szavazzatok Kamillára a jövő heti döntőben, mert nagyon ritkán születik ekkora csillag az égen, mint ő” – írta a bejegyzésében Tóth Vera.

tóth vera x-faktor

Tóth Vera és Ferenczi Kami duettje (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top