nlc.hu
TV-sztárok

Áprilisban indul az Észbontók új évada

Rengeteg sztárral érkezik áprilisban az Észbontók új évada

Több újdonsággal, meglepetéssel készül a VIASAT3 az új részekre.

Április 4-én 20 órakor debütál az Észbontók 10. évada, a VIASAT3 műsora idén tavasszal 8 héten át szórakoztatja majd a nézőket, a celebek pedig Kiss Ádám segítségével fejtik meg a játékosok – néha nehezen követhető – gondolatmeneteit. 

kiss ádám észbontók

Kiss Ádám az Észbontók új műsorvezetője (Fotó: Viasat3)

Az új házigazdával azonban nincs vége a meglepetéseknek: a nézőket friss dizájn, illetve képi világ és egy eddig még ismeretlen szabály várja: a játékosoknak és celebeknek ugyanis egy ponton párt kell, hogy cseréljenek. A hírességek névsorát a tavaszi szezonban olyan nevek erősítik majd, mint BSW Gaben, Curtis, Demcsák Zsuzsa, Elek Péter, Fördős Zé, Gömöri András Máté, Hajmásy Péter, Hódi Pamela, Horváth Gréta, Horváth Tamás, Judy, Kamarás Norbert, Kármán Odett, Megyeri Csilla, Metzker Viktória, Miller Dávid, Miss Mood, Musimbe Dennis, Nádai Anikó, Nagy Alexa, Németh Kristóf, Nótár Mary, Nyári Dia, Rujder Vivien, Sárközi Ákos, Steiner Kristóf, Sváby András, Széphalmi Juliska, Takács Zsuzsanna, Tóth Bence, Zámbó Krisztián és Zimány Linda.

A tökéletes ráhangolódás érdekében pedig március 21-én 20 órakor kezdetét veszi a Best of Észbontók, amelyben az elmúlt 9 évad leghumorosabb és legmegdöbbentőbb momentumait elevenítik fel, a szereplők kommentálásával. A tizenegy rendhagyó adás során – többek között – olyan ismert emberek is megszólalnak majd, mint Elek Ferenc, Fésűs Nelly, Gáspár Evelin, Kajdi Csaba „Cyla”, Kulcsár Edina, Lakatos Márk, Nagy Feró, Ónodi Eszter, Pumped Gabo, Sáfrány Emese és Szabó András.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top