nlc.hu
TV-sztárok

Sok újjal szolgál az Észbontók mostani évadja

38 különböző szettben vezeti Kiss Ádám az Észbontók című műsort

Már lement az első adás.

Április 4-én, hétfő este startolt az Észbontók legújabb évadja a VIASAT3-on. Nyolc héten át nézhetik majd a nézők, ahogy Kiss Ádám vezetésével celebek csapnak össze, hogy megfejtsék a játékosok sokszor nem túl egyszerű gondolatmenetét. A humorista először vezet műsort, bár már most látszik, ebben a szerepben sem okoz csalódást, és persze az is külön szám, hogy harmincnyolc különböző ruhavariánsban áll majd a kamerák előtt. 

Kiss Ádám sztárinterjú Észbontók

Fotó: VIASAT3/Labancz Viktória

Az új széria rengeteg változáson ment át. 32 sztárvendég lesz majd látható hétről hétre, és több mint 500 jelentkező közül választották ki azt a 120 Észbontót, aki mosolyt csal az arcunkra. Mivel ez már a 10. szériája a sorozatnak, a szabályok sem ugyan azok, mint korábban. 

A jubileumi évad legfőbb újítása a fordított nap. Minden héten van egy-egy külön dedikált nap, amikor minden megváltozik. A sztárpárok az eddig megszerzett pontjaikat egy virtuális trezorba rakják, és kapnak egy extra esélyt, hogy növeljék pontjaikat. Ezen a napon párt kell cserélniük, tehát 2 női-férfi páros versenyez egymással, és a kanapén is vegyes párosok válaszolnak a kérdésekre. A nap végén a győztes sztárpáros két tagja egy párbajban mérkőzik meg, ahol eldől, hogy melyik női vagy férfi híresség kapja – és viheti tovább – az aznap összegyűjtött pontokat. 

Egy dolog viszont ezúttal sem változik. Az előző évekhez hasonlóan, az idei évadban is hangsúlyt fektetnek a társadalmi szerepvállalásra, hiszen a győztes csapat minden héten eldöntheti, hogy melyik alapítványnak ajánlja fel az 500 ezer forintos összeget. A 2022-es tavaszi szezon végére így összesen 4 millió forint kerül felajánlásra. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top