nlc.hu
TV-sztárok

Gáspár Evelin és párja közös szelfije

Így öleli párját Gáspár Evelin, szerelmes fotót posztolt

Közös, szerelmes fotón látható együtt Győzike nagyobbik lánya és kedvese.

Egyre gyakrabban tűnik fel Gáspár Evelin párja, Varga Attila az influenszer közösségi oldalán. Győzike nagyobbik lánya most ismét egy közös, szerelmes fotót posztolt – szúrta ki a Blikk.

Gáspár Evelin

Gáspár Evelin 9 hónapja van együtt a párjával (Forrás: TV2 / Mokka – videó)

Mint a szelfin is látszik, Gáspár Evelin – aki február közepén mutatta meg először a kedvesét és beszélt először a párkapcsolatáról – csak úgy ragyog a boldogságtól. A szerelmespár ráadásul össze is öltözött a legutóbbi fotóján:

Szerelmes szelfijükre csak úgy záporoznak a lájkok és az elismerő kommentek. „Nagyon szépek vagytok együtt”, „De cukik vagytok!”, „Csodaszép pár vagytok! Aranyosak!”, „Jó rátok nézni! Szépen vagytok együtt!” – olvasható többek között a hozzászólásokban.

A fiatalok egyébként eleinte távkapcsolatban éltek, mivel Attila Nyíregyházán lakik. Tavaly novemberben azonban úgy döntöttek, hogy összebútoroznak és azóta együtt élnek Nyíregyházán. Gáspár Evelin korábban elárulta, hogy mindkettőjük családja támogatja a kapcsolatukat és szurkolnak a közös jövőjükért, a kedveséről pedig a következőket vallotta be: „Senki sem szeretett, tisztelt, becsült annyira, mint Attila.

Olvass még Gáspár Evelinről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top