nlc.hu
TV-sztárok

Götz Anna gyászol

„Minden éjjel vele álmodom” – Götz Anna hangja a mai napig elcsuklik, ha Böröndi Tamásról van szó

Ma ünnepelné a születésnapját a Vidám Színpad néhai igazgatója.

Másfél évvel ezelőtt hunyt el Böröndi Tamás. A színházigazgató akkoriban kapta el a koronavírust, három hétig küzdött a betegséggel, ami végül legyőzte a szervezetét. Götz Anna egy hónappal ezelőtt költözött ki közös, budai házukból, ám még mindig nehezen beszél a férje haláláról. Böröndi Tamás ma lenne 67 éves, ennek apropóján nyilatkozott a színésznő.

böröndi tamás götz anna

Fotó: Smagpictures

„Minden éjjel vele álmodom, aztán másnap, amikor felébredek, azon gondolkodom, vajon mit akart nekem ezzel üzenni. Nem hiszek mélyen a spiritualitásban, de nagyon erősen érzem a jelenlétét. Hihetetlen, hogy már a második születésnap telik el nélküle, miközben én most is a zsigereimben, a gondolataimban érzem a jelenlétét” – kezdte a Blikknek a színházigazgató özvegye, aki elmondta, hogy Tamás mindig először a nőnapi ünneplésre gondolt, a születésnapja csak másodlagos volt. 

„Olyan volt az együtt töltött tíz évünk, amilyenről sokan csak álmodni mernek. A boldogság olyan intenzitását éltük meg ezek alatt az évek alatt együtt, mintha a lelkünk mélyén tudtuk volna, hogy sietnünk kell, hogy hajszolnunk kell az együtt töltött percek minél mélyebb átélését. A közös utazások, élmények, a csodálatos barátokkal eltöltött közös idő beivódott a bőrünk alá, és kitörölhetetlenül ott maradt, mintha előre bepótoltunk volna mindent, ami még adatott volna nekünk. Ma már azt is tudom, hogy az is maga volt a boldogság, amikor csak ültünk egymás mellett a kanapén, miközben összeért a térdünk” – mondta Götz Anna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top