nlc.hu
TV-sztárok

Szabó Győző gyászol

„Most már nincsenek szüleim, felnőttem” – Szabó Győző részleteket árult el apja haláláról

Egy családi esemény előtt történt a tragédia, ami teljesen váratlanul érte Szabó Győzőt.

Egy nappal a 80. születésnapja előtt hunyt el Szabó Győző édesapja. Rövid időn belül ez a második tragédia az életében: két évvel ezelőtt vesztette el az édesanyját, írja a Blikk.

„Most már nincsenek szüleim. Egy nagyon kedves barátom azt mondta, amikor részvétet nyilvánított, hogy most lettem felnőtt. Ez egy régi bölcsesség, bár én nem ismertem, de teljesen igaz: 52 évesen lettem felnőtt” – mondta lapnak a Jászai Mari-díjas színész, akit a veszteség egy családi esemény előtt ért, váratlanul.

„Talán az a legfájóbb része, hogy vasárnap lett volna nyolcvanéves. Nagy családi ebédet terveztünk erre az alkalomra, hogy megünnepeljük a kerek születésnapját és az én Jászai Mari-díjamat. Tizenöt főre foglaltunk asztalt vasárnapra, de szombaton teljesen váratlanul elment. Nem voltunk rá felkészülve, még előtte is beszéltem vele telefonon. Jó formában volt, nem volt semmi baja. Hirtelen lett rosszul, a mentősök pedig már nem tudták visszahozni. A szíve vitte el, de nem szívroham volt.”

Győzőnek nem volt ideje elmerülni a gyászban, már szombaton, édesapja halálának napján is előadásra kellett mennie, ráadásul egy vígjátékban komédiázott. Most igyekszik a munkájára koncentrálni, kizárni a rossz érzéseket.

A színész édesanyja halálára is visszaemlékezett.

„Anyukámnál nagyon más volt, hiszen ő már hetek óta kórházban volt a halála előtt. Az volt a legrosszabb, hogy pont a Covid kellős közepén történt, és a nyíregyházi kórházban nem lehetett látogatni. Ezért volt rendkívül fájdalmas, ráadásul sokáig elhúzódott, mire a temetést elintéztük” – idézte fel a történteket Győző.

Szabó Győző

Gyászol Szabó Győző, meghalt az édesapja (Fotó: Facebook/Szabó Győző)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top