nlc.hu
TV-sztárok

Növényi Norbert és a lánya

Növényi Norbertet nem ismerte meg a lánya

Az egykori élsportoló nagyon szép emlékeket őriz az edzőtáborokról, versenyekről, azonban azt sosem bocsátja meg magának, hogy lányával az első tíz hónapban mindössze egy hónapot tudott tölteni.

Örömmel nosztalgiázik az élsportolói időkről Növényi Norbert és Bárdosi Sándor, akik közül az előbbi nem csak szép emlékeket őriz erről az időszakról. „Valahogy minden más volt akkor, az edzőtáborok hangulata is. Ültünk a tábortűznél esténként, vártuk, hogy elkészüljön a vacsora, sokat beszélgettünk, hülyéskedtünk, miközben hullafáradtak voltunk. Mindenki tette a dolgát, mint az őrült, edzett. Mindenki jobban akart teljesíteni a másiknál, fel se tűnt, hogy micsoda szigorú szabályok vettek minket körül akkor” – emlékezett vissza a koronavírus miatt 15 kilót leadó olimpikon, aki annak idején el sem hagyhatta az edzőtábort.

„Nem volt rá lehetőség, hogy ki-be járkáljunk csak úgy. Ha edzőtábor volt, akkor csak az volt, megszűnt minden más. Emlékszem, egy edzőtársam kiszökött a táborból és még a TV-ben is bemondták, hogy keresik. Pedig csak szeretett volna »lazítani« kicsit. Hihetetlen, milyen szigorúan vettek akkor mindent” – idézte fel a régmúltat Növényi Norbert, aki rendkívül szabálykövető volt, ha felkészülésről volt szó.

Növényi Norbert

Fotó: Smagpictures

„Nagyon fegyelmezett voltam, mindig tettem, amit mondtak, igyekeztem mindent beleadni. Ennek meg is lett az eredménye, de a családi életem megsínylette. 1983-ban született a lányom és bár nem mentünk ki a Los Angeles-i olimpiára, de arra készültünk. Már tíz hónapos volt a lányom és én mindössze egyetlen hónapot ha töltöttem vele, mert végig edzőtáborban voltam. Hazamentem és sírva fakadt a gyerek, mert ismeretlen voltam a számára. Az rendesen szíven ütött” – mondta az Üdv a Családban! című műsorban Növényi Norbert.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top