nlc.hu
TV-sztárok

Évek óta nem találkozott fiával Növényi Norbert

Évek óta nem találkozott fiával Növényi Norbert

Külföldön élő nagyobbik fia kezdetben a járványhelyzet miatt nem tudott hazajönni, majd egy sérülés hátráltatta abban, hogy repülőre üljön. Apa és fia három év után most újra megölelhetik egymást.

Izgatottan várja a nagyobbik fiával való találkozást Növényi Norbert. Az egykori élsportoló fia külföldön sikert sikerre halmoz ketrecharcosként, ám a koronavírus, majd egy súlyos térdsérülés miatt az elmúlt három évben nem tudott hazalátogatni. Most azonban ennek is eljött az ideje.

Növényi Norbert

Fotó: Sláger TV

„Alig várom, hogy végre találkozzunk! Mikor elment, 19 éves volt, most már 22. Rengeteget változott, erősödött, kész férfi lett, mióta nem találkoztunk. Csak tíz napot tud itt tölteni, rengeteg dolga lesz, de az biztos, hogy minden percet kihasználok majd, amit együtt tölthetünk” – mondta Növényi Norbert, aki rendkívül aggódott fia egészsége miatt. A ketrecharcos Nono ugyanis súlyos térdsérüléssel küzd tavaly óta.

„A térdét egy speciális eljárással próbálták meg helyrerakni. Szerencsére nagyon gyorsan regenerálódott utána és nem hagyta el magát. Amint lehetett mozogni kezdett és mivel a lábát kímélnie kell, főleg a felsőtestre erősített. Most már a térde is kezd jobb állapotban lenni, óvatosan terheli, mozgatja azt is. Talán június végére, július elejére visszatérhet a régi kerékvágásba is – tette hozzá reménykedve az aggódó édesapa, aki alig várja, hogy fiát élőben láthassa. – Folyamatosan tartottuk a kapcsolatot, videochateltünk, láttam a fotókon, de az teljesen más. Most végre itt lesz, megölelhetem, élőben láthatom végre. Közben az öccse is hatalmasat nőtt, szerintem meg fog lepődni, ha meglátja. Csodálatos dolog, hogy végre mindannyian együtt lehetünk és három év után találkozhatunk” – lelkendezett az Üdv a Családban! című műsorban Növényi Norbert.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top