nlc.hu
TV-sztárok

Beneath My Skin klippremier

Alee és a Beneath My Skin frontembere az X-Faktor óta barátok: „Nagyon sokat lelkiztünk, minden este együtt lógtunk”

Klippremier az nlc-n: itt az új Beneath My Skin dal!

Még az X-Faktor ideje alatt született meg a Beneath My Skin legújabb dala, aminek pár sorát a műsor győztese, Alee írta. A metálos, mégis fülbemászóan pop dallamokról ismertté vált zenekar elárulta, hogy mivel sokszor a Linkin Parkhoz hasonlították őket, illett már egy – hangzásban – a zenekar trackjeire hasonlító dalt kiadni.

„Sokáig csak a refrén énektémánk volt kész, de mikor összebarátkoztunk Aleeval a műsor alatt, úgy döntöttünk, hogy megírjuk közösen, így lettek végül rap részek a verzékben. Eddig is elég sokszínűek voltunk, hiszen a mély lágéktól a fejhangokon át a screamekig minden jelen van nálunk, ezek után pedig egyre több rap rész is lesz, hogy minél modernebb, változatosabb legyen a zenénk” – fogalmazott a formáció frontembere, Dunai Gergő, aki az X-Faktor győztessel való barátságáról is mesélt.

dunai gergő

Fotó: Youtube

„Aleeval úgy indult a barátságunk, hogy volt egy megérzésem, miszerint beszélgetnem kell vele, és egyből megvoltak a közös témák: kocsik, zene, metál, trap… Nagyon sokat lelkiztünk, minden este együtt lógtunk, mindent elmondott nekem: örömét, bánatát, és nagyon megszerettem mint barátot, mint testvért, és úgy éreztem, szüksége van rám. Mesélte, hogy sok depressziós időszaka volt, de amióta az életében megjelentem, azóta boldogabb, mert van egy barátja, egy lelki társa, aki ott van mellette. Elárulta, hogy mindig is akart gitározni, de sosem volt pénze rá, nekem pedig volt egy gitárom, amit odaadtam neki. Láttam rajta, hogy mennyire komolyan gondolja, és amúgy is felnéztem rá, mert iszonyúan tehetséges. Terveztünk közös dalt, de aztán úgy alakult, hogy végül saját dalként jelent meg, de a rap részek szövegét ő írta, és az énekesünk, Gergő rappelte fel.”

A zenekar frontembere arról is mesélt, hogy miként változtatta meg az életüket a műsor. „Rengeteg zenei és előadói tapasztalatot szereztünk, a műsor után néhány hónappal pedig lett egy kiváló menedzserünk, akit mi csak kutyás néninek hívunk. Ami elképesztően nagy öröm volt nekünk, hogy Magyarország egyik legismertebb produceréhez, Somogyvári Danihoz kerültünk egy albumpályázat kapcsán, és most vele dolgozunk. Ha nincs az X-Faktor és Alee, lehet, hogy nem találkozunk is találkozunk Danival” – nyilatkozta Gergő, aki azt is elárulta, hogy rajongó lányok százai írnak nekik, ők pedig nagyon hálásak a sok szeretetért. 

Szerencsére sok rajongónk lett, sok fan oldal is készült. Sokan írogatnak még a mai napig is, reméljük, hogy idővel egyre többen lesznek!

A négytagú banda május 5-én az Arena Garden színpadán játssza újabb és korábbról ismert dalait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top