nlc.hu
TV-sztárok

Szakított a párjával Kocsis Paulina

Szakított szerelmével az X-Faktor felfedezettje, Kocsis Paulina

Először él egyedül Kocsis Paulina.

Kocsis Paulina az Ajándék című számával robbant be a köztudatba, az X-Faktor alatt pedig nézők százezrei ismerték meg különleges hangját. Azóta is a zenével foglalkozik, koncertjei is vannak, ám a nagy felhajtásra ráment a párkapcsolata. „Egy ideje érlelődött már bennem. A kapcsolatunkon lazítani nem lett volna érdemes, végül én mondtam ki, hogy talán jobb lenne, ha külön folytatnánk az életünket” – mondta az rtl.hu-nak az énekesnő.

Kocsis Paulina

Fotó: RTL

„Nem nagyon maradt energiám a magánéletre és arra, hogy foglalkozzak egy kapcsolattal. Nagyon jól alakult a karrierem, de ez azzal is járt, hogy a magánélet háttérbe szorult. Ráadásul, amikor szabadidőm van, akkor is mániákusan dalokon pörög az agyam, és dolgozom” – mondta Paulina, aki nehezen élte meg a szakítást, ám motiválta, hogy életében először egyedül kell helytállnia. 

Motivált, hogy még sosem éltem egyedül, anyukámmal, majd Dominikkal laktam együtt, és vágytam már arra, hogy kipróbáljam, milyen, amikor nem vár otthon senki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top