nlc.hu
TV-sztárok

Meghan Markle-ék házassága Donald Trump szerint

Donald Trump szerint Harry herceget az orránál fogva irányítja a felesége, később pedig csúnya válásuk lesz

Piers Morgan Uncensored című műsorában járt a volt amerikai elnök.

Donald Trumpról tudjuk, hogy nem finomkodik, akkor is elmondja a véleményét, ha nem kérdezik. A korábbi amerikai elnök egy tévéműsorban járt, ahol többek között Meghan Markle és Harry herceg házasságáról is szót ejtett – írja a New York Postra hivatkozva a 24.hu.

Harry és Meghan

Fotó: Getty Images

„Nem rajongok Meghanért. Már a kezdetektől nem. Az orránál fogva vezeti szegény Harryt. Nagyon kellemetlen az egész, a családról sem mondott szépeket, különösen II. Erzsébetről” – mondta Trump, aki szerint a pár tiszteletlenül bánt a királynővel, akivel egyébként nagyon jó kapcsolatot ápol

„Kíváncsi lennék, mi fog történni, ha Harry megunja, hogy főnökösködnek vele szemben. Vagy ha Meghan azt mondja, nekem egy másik srác jobban tetszik. Nagyon érdekelne. Szerintem el fognak válni. Mindig remek jós voltam. Szinte mindenben. Ennek a kapcsolatnak vége lesz, mégpedig rossz vége” – jelentette ki a milliárdos üzletember, majd hozzátette, Harry „térden kúszva fog visszamenni Londonba, hogy vegyék vissza a kötelékbe.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top