nlc.hu
TV-sztárok

Ő Laci gazda, a Házasodna a gazda egyik párkeresője

Laci gazda: „Szerintem a csajok bírják a stílusomat, szeretik, ahogy kinézek”

Elindult a gazdák párkeresése, Laci gazda merész frizurával vág bele a randizásba.

Vasárnap este a Házasodna a gazda új évadában 3 nő és 5 férfi mutatkozott be, akik szeretnék a mindennapjaikat megosztani egy olyan társsal, akihez közel áll a vidéki élet romantikus miliője. 

Laci gazda

Laci gazda a Házasodna a gazda 5. évadának egyik főszereplője – Fotó: Sajtóklub

Többek között a 33 éves Laci gazda (Bartalos László) is párra vágyik. A fiatalos, céltudatos férfi – aki zöldségek és takarmánynövények termesztésével foglalkozik 80 hektár területen a szlovákiai Nádszegen – szereti felhívni magára a figyelmet. Elmondása szerint a laza stílus csupán egy álca, valójában – mélyen legbelül – egy igazán érzelmes srác lapul, aki készen áll arra, hogy jöjjön valaki, akit tiszta szívből szólíthat úgy, hogy „drága szerelmem”. 

A műsorban arról is mesélt, hogyan szokott randizni:

„Szerintem a csajok bírják a stílusomat, szeretik, ahogy kinézek. Bírják a dumámat. Általában odamegyek, kicsi rihe-röhe, megnevettetem őket és ennyi” – árulta el Laci gazda, aki – elmondása szerint – egy kicsit válogatós lányok terén. Mindenesetre összegyűjtötte azokat a tulajdonságokat, amik a legfontosabbak a számára: „Szeretem a sportos, vékony testalkatot, de igazából a belső a lényeg. Szeretem, ha a lány fiatalos felfogású, humoros, pozitív, mosolygós, el tudja fogadni azt, amit csinálok, és mindig mellettem áll.

Laci gazda elárulta, nem volt még komoly kapcsolata, jelenleg a szüleivel él egy családi házban.

Íme Laci gazda tanyája madártávlatból:

Olvass még a Házasodna a gazdáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top