nlc.hu
TV-sztárok

Jared Padalecki súlyos autóbalesete

Súlyos autóbalesetet szenvedett az Odaát színésze, Jared Padalecki

Az már biztos, hogy nem ő vezetett.

Hétvégén került sor az Odaát című, elképesztően népszerű sorozat közönségtalálkozójára, ám az egyik főszereplő nem jelent meg az eseményen, mert – mint később kiderült – súlyos autóbalesetet szenvedett. Ezt Jared Padalecki sorozatbeli partnere, Jensen Ackles árulta el – olvasható a Daily Mailen.

Jared Padalecki

Fotó: Gettyimages

„Hiányzik a haverom. Tegnap beszéltem vele. Szomorú, hogy nem lehet itt. Nagyon súlyos autóbalesetet szenvedett. Nem ő vezetett. Nagy szerencse, hogy életben van, de már jól van, sőt, mozogni is tud. Csak küldjön neki mindenki egy kis szeretetet, jókívánságokat a közösségi oldalon, és hamarosan újra velünk lesz” – mondta a közönségtalálkozón az idősebbik Wincehster-testvért alakító színész.

Jared Padalecki később a Twitteren köszönte meg a sok aggódó üzenetet és elárulta, már jobban van és valóban hatalmas szerencséje volt, hogy nem sérült meg még ennél is súlyosabban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top