nlc.hu
TV-sztárok

Ezért hagyott fel az énekléssel Fásy Zsüliett

Ezért hagyott fel az énekléssel Fásy Zsüliett

Fásy Ádám lánya ma már nem tudja elképzelni magát a színpadon.

Fásy Zsüliett volt Osváth Zsolt műsorának a vendége, ahol beszélt többek között a gyerekkoráról, szüleiről, arról, hogy miért választotta a színpadot, majd miért mondott le róla. Mint kiderült, az ő döntése volt, hogy az édesapja mellett szeretne fellépni és az is, hogy ezzel felhagyott.

„Nagyon jó időszak volt, de lezártam. Sok oka van: egyrészt elkezdtem egyre többet dolgozni a háttérben. (…) Ez egy folyamat része volt. Több lett a munka, egyre nehezebben ment, hogy mindenhol helyt álljak. Volt egy év, amikor napi 16 órát a gép előtt ültem és akkor még hétvégén mentem fellépni. Ettől függetlenül az nem munka volt, inkább hobbi. Nem olyan monoton, sokkal bulisabb, sokkal könnyebb. Egy idő után viszont minden összejött. Emellett az egyetem is sok időt elvett. Eljutottam arra a pontra, hogy nem szeretném csinálni” – mondta Fásy Zsüliett, aki azt is kifejtette, hogy az emberek úgy is találnak kivetnivalót benne, hogy nem lép színpadra. 

„Így is, úgy is bántanak. Ha akarnak, akkor így is tudnak. Akkor bántanak azért, hogy kövér vagyok. Oké, lefogytam, de hiába fogyok le, akkor még mindig csúnya vagyok” – beszélt a kommentelőkről Fásy Ádám lánya. Azt is elmondta, hogy hozzászokott a bántáshoz.

Fásy Zsüliett

Fotó: Youtube

Arról is beszélt, hogy amíg az édesapja a kreatív személy a családban, addig az édesanyja a háttérből irányít mindent. Ő az, aki lebeszél mindent, akinek a fejében van az összes fontos időpont. Zsüliett azt is elárulta, hogy most műsorokat vág, ebből keresi a kenyerét. 

„Szépen lassan beletanultam. Az elején saját magam tapasztaltam ki. Alapvetően nincs nagy önbizalmam, de erre azt tudom mondani, hogy ebben ügyes vagyok és sikerült jól elsajátítanom. Koncertfelvételeket vágok, 7-8 kamerával készült anyagokat. Ott vagyok a helyszínen is, a kivitelezéstől a befejezéséig mindenben részt veszek” – mondja. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top