nlc.hu
TV-sztárok

Dér Heni és a Fradi-induló

Dér Heni és Lotfi Begi készítette a Fradi új indulóját

Lotfi Begi újragondolt dala, amely hazánk legsikeresebb labdarúgócsapata, a Fradi szurkolóinak szól, a hamarosan megjelenő lemezén is helyet foglal majd.

A ’90-es évek végén született meg a nagy sikerű Freed From Desire című dal, mely örök időkre beírta magát a top slágerek katalógusába, most pedig a rádiók legjátszottabb hazai DJ-je, egyben a hatalmas Fradi-szurkoló, Lotfi Begi készült el egy új változattal.

„GALA eredeti felvétele nagyon sok nemzetközi válogatott, mint például a belgák első számú kedvence annak euforikus hangulata miatt. Itthon is előszeretettel kántálják a zeneszámot a Fradi-drukkerek egy saját verzével kiegészítve, de eddig még nem született belőle hivatalos verzió” – mesélte Begi, aki Dér Henivel állt össze, rögtön megtalálva a közös hangot és elképzeléseket.

Dér Heni és Lotfi Begi

Fotó: Magneoton

Dér Heni elárulta, miért fogadta szívesen a nagyszerű felkérést. „Jugoszláviában született a nagyapám, és nagy focikedvelőként rádión keresztül hallgatta a mérkőzéseket. Egyszer lehetősége nyílt elmenni egy szerb-magyar meccsre a szerbek szurkolói oldalán, de titkon Fradi-szurkolóként ment. Annyira kitört belőle egy magyar gólnál az öröm, hogy ujjongva felugrott mindenki nagy meglepetésére. Ez a rajongás és szeretet teljesen belém ivódott és viszem tovább.”

Begi és Heni a Fradi idei bajnokavató ünnepségén mutatta be az átdolgozást élőben, 10 ezer ember előtt a Groupama Aréna zöld gyepén, amelyről videoklip is készült, az elképesztően felfokozott hangulatot közvetítve. A Freed From Desire pedig még csak a kezdet, ugyanis hamarosan egy 12 szerzeményből álló Fradi-albumra készülhetnek a foci szerelmesei, aminek zenei producere és ötletgazdája Lotfi Begi, producertársa pedig Szakos Krisztián.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top