nlc.hu
TV-sztárok

Dér Heni videó kislányáról

Dér Heni először mutatta meg videóban 2 hónapos kislánya arcát

Így telt az első családi fotózásuk.

Dér Heni június 17-én hozta a világra kislányát, Blankát. Az énekesnő ahogy korábban fiát, most lányát is túlhordta. Mint mondta, a szülés olyan hirtelen indult be, hogy 15 percen múlt, hogy nem az autó hátsó ülésén látott napvilágot Blanka. 

Dér Heni

Fotó: Olajos Piroska

Annyira hirtelen gyorsultak fel a dolgok! A kocsiban már 4-5 perces fájásaim voltak, de mire a kórház bejáratához értünk, már 2-3 percesek. Magamtól alig tudtam kiszállni az ülésből. (…) És mondjuk úgy, hogy már ’nagyban szültem’, amikor az orvos is megérkezett. Tizenöt perccel később pedig a karomban tartottam a lányomat. Felfoghatatlan érzés volt. (…) Nem kellett órákig vajúdnom, sőt arra sem volt idő, hogy felfogjam az egészet” – mesélte pár nappal ezelőtt a Best magazinnak Heni, aki a címlapon mutatta meg először kislányát. 

Most egy videót is megosztott a fotózásról, melyen most először látszott a teljes család együtt. Le sem tagadhatnánk, mindannyian otthonosan mozognak a kamerák előtt.

Dér Heni videóját ITT tudod megtekinteni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top