nlc.hu
TV-sztárok

4 év után távozik az ATV-től Jakupcsek Gabriella

4 év után távozik az ATV-től Jakupcsek Gabriella

A Blikk információi szerint közös megegyezéssel távozott, mert ősztől nem folytatják a műsorait.

Négy év után távozik az ATV-től Jakupcsek Gabriella, aki először a Jakupcsek Plusz című, emberi történetekkel foglalkozó talkshow-val, majd annak szüneteltetése után a Jakupcsek Night nevű műsorával jelentkezett rendszeresen a csa­tornán.

Jakupcsek Gabriella 25 évesen

Fotó: Nagy Zoltán/smagpix

„Négy sikeres közös év után úgy döntöttünk, hogy ősszel nem készítünk új adásokat Jakupcsek Gabriella eddigi műsoraiból. A közérzeti talkshow műfajt, amit ő képvisel, pihentetni szeretnénk, mivel csökkenő nézettséget hozott” – mondta a Blikknek Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója, megjegyezve, hogy a Jakupcsek Plusz eddigi adásainak ismétlése továbbra is látható lesz az ATV Spirit csatornán. A Jakupcsek Plusz című műsort egyébként

2020-ban és 2021-ben is a legjobb talkshow kategóriában jelölték a Televíziós Újságírók Díjára.

Jekupcsek nincs elkeseredve, mint mondta:

„Szerintem egy ilyen közérzeti talkshow komoly értéket képviselhet, sőt, helye is van a magyar televíziózásban, így a csapatom és én bármikor készen állunk egy ilyen típusú műsor folytatására, mert elképesztő mennyiségű történet van a tarsolyunkban. Valóban remek négy év volt, közös siker, szívügyem volt ez a műsor, de most nyitott vagyok arra, hogy máshogyan folytassam.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top