nlc.hu
TV-sztárok

Ismét megvádolták Kevin Spacey-t

Négyrendbeli szexuális zaklatással vádolják Kevin Spacey-t

A bizonyítékok eddig alátámasztják a bűncselekményt.

Három férfi ellen elkövetett, négyrendbeli szexuális zaklatással vádolják az amerikai színészt, Kevin Spacey-t.

Kevin Spacey

Kevin Spacey (Fotó: Getty Images)

Öt vádat is emeltek a 62 éves Spacey ellen, miután megvizsgálták a Met Police bizonyítékait, azután, hogy 2005 és 2013 között feljelentéseket tettek az áldozatok – írja a BBC. Négy szexuális zaklatásra állítólag Londonban került sor, egyre pedig Gloucestershire-ben. Az első két vád egy jelenleg 40-es éveiben járó férfi elleni, állítólagos szexuális zaklatáshoz kapcsolódik Londonban 2005 márciusában. A második  áldozatot, egy jelenleg 30 év körüli férfit állítólag 2008 augusztusában, Londonban bántalmazták. A harmadik panasz egy 30 év körüli férfi elleni állítólagos támadásra vonatkozik Gloucestershire-ben 2013 áprilisában. Kevin Spacey ellen eddig hivatalosan csak azért nem emeltek vádat, mert nem tartózkodik az országban.

A zaklatási ügyek egyébként derékba törték a színész amerikai karrierjét, ugyanis több produkcióból is kikerült, ám a magyarországi (amúgy meglehetősen homofób – a szerk.) kormányra mindig számíthat. Magyar–mongol–angol koprodukcióban, súlyos adóforintokból készül ugyanis egy kalandfilm a tatárjárás koráról 1242 – A Nyugat kapujában címmel, melyben Kevin egy itáliai bíborost, a történet főgonoszát alakítja majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top