nlc.hu
TV-sztárok

Őszintén vallott kapcsolatáról Cinthya Dictator és Molnár Tamás

„Megvívtuk a csatáinkat” – párkapcsolatáról mesélt Cinthya Dictator és Molnár Tamás

Napról napra jobb a kapcsolatuk, eleinte azonban voltak súrlódások.

Cinthya Dictator és Molnár Tamás lassan négy éve alkotnak egy párt. Aaz IstenEst vendége volt pár, ahol többek között a kapcsolatok dinamikájáról és a hullámvölgyekről beszélgettek. 

Cinthya Dictator és Molnár Tamás

Cinthya Dictator és Molnár Tamás az IstenEstben

Cinthya és Tamás elmondták, hogy igazi hullámvölgyet ugyan még nem éltek át, de a kapcsolatuk eleje cseppet sem volt zökkenőmentes. 

„Nekünk a kezdet volt nagyon nehéz, mert két nagyon erős személyiség keveredett össze. Ráadásul mind a kettőnknek volt egy múltja, és az összecsiszolódási folyamat, meg maga a Covid-karantén, ahol össze lettünk zárva… Azért jó, hogy az ott nem volt bekamerázva, mert ott megvívtuk a csatáinkat. Szerintem ott lejátszottunk mindent. Talán mondhatom azt, hogy azóta napról napra jobb” – mesélte Cinthya.

„Szerintem egy hullámvölgyig még nem jutottunk el, illetve nem aktuális ez. Nagyon fokozatosan alakult ki a kapcsolatunk és fokozatosan erősödött meg, és vált egy elválaszthatatlan szövetséggé” – tette hozzá Tamás. A pár elmondta, hogy mivel már mindketten közel voltak a harminchoz, amikor összejöttek, addigra az életükben mindketten megéltek mélypontokat, és éppen a gyógyulás idejében találkoztak, ami a jellemfejlődésükben is sokat segített.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top