nlc.hu
TV-sztárok

Eljegyezték Regán Lilit

Eljegyezték a népszerű DJ-t, Regán Lilit

Az egyiptomi nyaralás során kérte meg a kezét a párja.

Regán Lili még csak 23 éves, máris heti több alkalommal telt ház előtt zenél, tavaly pedig a Rádió1-en is bemutatkozott.

DJ Regán Lili

Fotó: Instagram

„Abszolút nem a hírnév és a pénz vonzott! Én olyan icipici korom óta vonzódom a DJ-szakma iránt, hogy azt sem tudtam, mindez mivel jár. Édesapám indított el ezen az úton, ugyanis ő is ezzel foglalkozott. Nyaggattam is folyamatosan, hogy tanítson meg zenélni. De akkor még nagyon kicsi voltam, így abban maradtunk, hogy ha tizenkettő leszek, megtanít. Sajnos mire elértem ezt a kort, édesapám felhagyott a zenéléssel és eladott mindent. Tizenhét éves koromig aztán nem is láttam lemezjátszót” – mesélte korábban a Pécs Aktuálnak a DJ, akinek nem csak a karrierje, de a magánélete is sínen van, párja ugyanis a minap megkérte a kezét.

„A legboldogabb IGEN!” – írta a képhez Lili, akinek több ismert zenész, köztük Metzker Viki is gratulált és üdvözölte a klubban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top