nlc.hu
TV-sztárok

Tóth Andi elmondta, ki a titokzatos férfi mellette

Tóth Andi elárulta, ki az a titokzatos férfi az oldalán

Tóth Andi nem hagyott kétségeket a rajongóiban, és elárulta, ki az a titokzatos férfi, aki gyakran feltűnik mellette.

Tóth Andit már több férfivel összehozta a sajtó és rajongói. Sokáig azt találgatták, a Dancing with the Stars-os táncpartnere, Andrei Mangra a kedvese, majd összehozták Marics Petivel is, most pedig újabb pletykák keltek szárnyra.

Tóth Andi

Tóth Andi (Fotó: Instagram)

Andi a napokban Horvátországba utazott egy kis kikapcsolódásra, és természetesen a nyaralás alatt sem hanyagolja el követőit. Rendre oszt meg szexi bikinis képeket, vagy éppen az ágyából posztol. Emellett pedig feltűnhetett a követőinek, hogy van egy férfi, aki már régóta szerepel az énekesnő Instagram-történeteiben is, ráadásul a nyaralásra is elkísérte. Mivel a titokzatos úriember vezetékneve szintén Tóth, egyesek arra következtettek, hogy a testvére, mások viszont azt gondolták, hogy Andi kedvese. 

Az énekesnő a szokásos stílusában állította le az elméletgyártókat. 

Srácok hagyjátok már abba! Isti nem a testvérem, nem a pasim, ő egy haverom és nem, nem ő csinálja rólam a félmeztelen képeket reggel az ágyból, hanem Ada, aki szintén eljött velünk nyaralni és egy szobában vagyunk

– zárta rövidre Andi. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top