nlc.hu
TV-sztárok

Ambrus Attila az apaságáról

Ambrus Attila félelme apaként: „Egyszer a fejemre olvassák a gyerekeim, hogy miket tettem”

A Viszkist rendszeresen verték gyerekkorában, de ő nem emelne kezet a sajátjaira. Inkább megkéri a feleségét, hogy üssön rá ő a kislányuk fenekére.
Ambrus Attila

A kétgyermekes Ambrus Attila nagyon szeret apa lenni, de érzi a feladat nehézségeit is. Magor nevű kisfia tavaly novemberben született, kislánya, Anna pedig már három és fél éves, most lépett a dackorszakba, ami nem várt kihívások elé állítja a Viszkist.

A keramikus a Borsnak elismerte, hogy nagyobbik gyerekével nem igazán bír. A napokban például sehogy sem tudta rávenni a kislányát, hogy vegye fel a cipőjét. „Nyilván ilyenkor bepöccenek, de kezet sosem fogok rá emelni! Erre megesküdtem magamnak. Ma már megpróbálok higgadt maradni, de nagyon nehéz… Így nem marad más választásom, mint a fenyegetés: a minap azt mondtam neki, hogy ki fogom kötözni egy fához, és majd jön a medve, ami felneveli, ha így folytatja tovább.”

A Viszkis elmondta, hogy ő túlságosan hányattatott gyerekkort élt meg, ezért bármennyire is eluralkodik rajta a feszültség, minden erejével azon van, hogy uralja azokat.

Kiskoromban rendszeresen vertek, de én soha nem leszek képes ilyet tenni, nincs az a pénz!

– jelentette ki Ambrus Attila, de azt hozzátette: „inkább megkérem a feleségem, hogy üssön rá ő Anna fenekére”.

A bankrablóból keramikussá vált Ambrus Attila apaként leginkább attól tart, hogyan fogadják majd a gyerekei a múltját, és később mit gondolnak majd róla.

A legnagyobb félelmem, hogy egyszer a fejemre olvassák a gyerekeim, hogy miket tettem

– mondta a Viszkis, aki úgy érzi, szembenézett a múltjával, megkapta a büntetését, a jelenben pedig igyekszik a legjobbat kihozni magából.

(Kiemelt kép: Sajtószoba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top