nlc.hu
TV-sztárok

Ambrus Attila a 3 csapás törvényről

Életfogytiglant kaphat Ambrus Attila, ha újra bajba kerül

Igyekszik törvénytisztelő polgárként élni az egykori bankrabló.

Tíz évvel a szabadulása után sem lélegezhet fel Ambrus Attila, aki a három csapás törvénye értelmében akár élete végéig börtönbe kerülhet. Nagy önuralomra van szüksége ahhoz, hogy ezt elkerülje – írja a Story magazin.

Ambrus Attila,

Ambrus Attila tudja: Damoklész kardja lebeg a feje felett – Fotó: Sajtószoba

Az én esetemben visszaeső bűnözőként már nincs a bírónak mérlegelési jogköre, azonnal sittre vágnak, és életfogytiglant kapok, ha bajt hozok a fejemre. Elég egy jól célzott ütés, egy 8 napon túl gyógyuló sérülés, és máris börtönbe kerülök, ahonnan garantáltan nem jövök ki” – meséli az egykori bankrabló.

Elmondása szerint kerüli a tömeges rendezvényeket, szórakozóhelyeket, kocsmákat és minden olyan megmozdulást, ahol támadási célpont lehet. „Inkább megiszom otthon a piámat, a balhét viszont messziről elkerülöm, mert abból nem tudok jól kijönni. Ha megfutamodom, körberöhögnek, ha visszaütök, lecsuknak, úgyhogy inkább esélyt sem adok arra, hogy provokáljanak. (…) Már van vesztenivalóm: a feleségemet és a két gyerekemet nem hagyhatom cserben” – vallotta be a keramikusként dolgozó Ambrus Attila.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story-cimlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top