nlc.hu
TV-sztárok

Pumped Gabo kapcsolata édesanyjával

Pumbed Gabo az édesanyjával való nehéz kapcsolatáról vallott

Pumped Gabo egy eddig kevésbé ismert arcát mutatta meg.

Hét éve annak, hogy folyamatosan témát szolgáltat a sajtónak Pumped Gabo: szerepelt számos műsorban, botrányok is övezték a mindennapjait, ám igazán semmit nem bánt meg, noha egy-két dolog őt is zavarja a múltjával kapcsolatban – írja a Blikk.

Pumped Gabo vallomása

Fotó: Neményi Márton/solwee

„A Jersey Shore-t néztem az MTV-n, és egy nap eljött egy pont, hogy benne akartam lenni a tévében. Szóval sokat gyakoroltam. Volt, hogy anyám kidobta a tévét. Este néztem a valóságshow-t, amit ő nem engedett meg. Elvette a tévékábelt, amit én mindig visszaloptam. Aztán egyszer bejött a szobába éjfélkor, felkapta a tévét, majd kidobta a járdára. Ez volt az a pont, amikor a tiltás ellenére olyanná akartam válni, mint akik a Jersey Shore-ban szerepelnek…Nem is értem, hogy anyám még mindig mondja néha, hogy ‘fiam, most már végre letehetnéd az érettségit’. Annyira felidegesít. Egy fillérrel nem keresnék többet, ha lenne. Akkor minek csináljam meg?” – mondta Pumped Gabo Palik Lászlóék műsorában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top