nlc.hu
TV-sztárok

Gáspár Laci beszélt a levideózott balhéról

Gáspár Laci megszólalt a szórakozóhelyi incidenssel kapcsolatban

Az énekes állítja, a feleségét az ominózus estén úgy meglökték, hogy nyoma maradt.

Gáspár Laciról az elmúlt napokban kezdett keringeni egy videófelvétel, amin az látható és hallható, hogy az énekes összetűzésbe keveredett egy szórakozóhely személyzetével. Gáspár tegnap az Instagram-oldalán arról írt, senkit sem akart megbántani, de vannak szituációk, amikor ki kell állnia magáért. Részleteket ekkor nem osztott meg az incidensről, Balázsék műsorában viszont nemrég elárulta, mi történt – számolt be a 24.hu.

Gáspár Laci

(Fotó: Jelenet a 20 PERC ŐSZINTÉN című műsorból)

Az énekes a telefonban arról beszélt, hogy a felvétel már szóváltás végén készült, az előzmény nem látható rajta. Mint mondja, a feleségével már régen nem volt lehetőségük kikapcsolódni, ezért hétvégén az utolsó koncertje után úgy döntöttek, buliznak egyet egy szórakozóhelyen.

Az egész úgy indult, nagyon hirtelen, ültünk a pultnál, nagyon jól éreztük magunkat, és nem vettem észre, hogy négy óra van, vagy fél öt. Nem tudom pontosan, mikor zár az a hely. Nekünk nem lett szólva, hogy zárnak, nem tudtuk, nem néztünk körül, bent nem látszott, hogy hajnalodik. Egyik pillanatról a másikra, ahogy kértük ott az italokat, a pultos srác olyat szólt, hogy nem akartam elhinni. Valami olyasmit, hogy „takarodjatok innen most már”, de nagyon durván

– mondta az énekes.

Gáspár emlékei szerint ekkor visszakérdezett, kikérte magának a szóban forgó stílust, mire egy másik pultos is bekapcsolódott a szóváltásba.

A Nikit elkezdték ott lökdösni. Fel tudnám tenni azt a képet a netre, hogy a Nikinek be van lilulva a karja konkrétan. Látszik a hüvelykujján,  úgy megfogta őt a srác, hogy be van lilulva a karja. Akkor aztán tényleg elborult az agyam. Mondtam, akkor dobjál ki, akkor fogjál meg és verjél meg. Azt mondta, hogy meg fog verni

– magyarázta, hozzátéve, rajtuk kívül bőven voltak még vendégek a szórakozóhelyen. Hangsúlyozta, hogy a feleségével mindketten kulturáltan szórakoztak, így nem tudták hova tenni a személyzet stílusát.

A srác elvileg végig azt mondta, „gyerünk ki, kitépem a gerincedet.” Úgy fogták ott vissza őt a többiek.

Ezt követően Gáspárék és a személyzet néhány tagja kimentek a szórakozóhely elé, az énekes állítja, az őt fenyegető pultos kifelé is ordibálva kísérte őket. Emlékei szerint ekkor előkapta a telefonját, és bár élő videót valójában nem indított, ahogyan az a felvételen hallható, rögzítette a történteket, azt remélve, hogy az összetűzés nem torkollik verekedésbe.

A felvételen hallható, hogy Gáspár beszól egy nőnek, aki később a származására tesz utalásokat. Az énekes állítja, hogy a szórakozóhelyen ettől sokkal durvábbak is elhangzottak a személyzet irányából feléjük. Állítja viszont, hogy ő senkit sem lökdösött vagy ütögetett.

Ha én nem veszem elő a telefont, akkor szerintem ott van tettlegesség

– mondta Gáspár, aki nem akarta közzétenni az általa készített felvételt, de az ügyvédjének azért inkább elküldte.

Az énekes a beszélgetés során azt állította, hogy sosem keveredett még hasonlóba, és elszomorítják a történtek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top