nlc.hu
TV-sztárok

A Money or Love Bazsija önmagáról

Money or Love: Bazsi, a szívtipró utál veszíteni, bármire képes a győzelemért

A Money or Love első adása vasárnap este lesz a TV2-n a Sztárban Sztár Leszek! után, majd hétfőtől folytatódik minden este 21:00-kor a Super TV2-n.

Elsőként öt lány és öt fiú költözik be a Money or Love helyszínére, hogy megtalálják párjukat vagy épp taktikusan, másokat kihasználva meggazdagodjanak. Az egyik párkereső a 21 éves sportoló, Varga Balázs, aki két éve esett át egy szakításon, azóta pedig csak egy-két hosszú és rövidebb kapcsolata volt.

Bazsi

Bazsi (Fotó: TV2)

Taktikusnak tartom magam, de ész nélkül nem megyek bele semmibe, csak ha nagyon rá vagyok kényszerítve. Ha szerelmes vagyok, könnyebben lehet befolyásolni. Utálok veszíteni, bármire képes vagyok a győzelemért. Számomra az ideális lány szőke, jó alakja van, magas, igényes és ne legyen belül üres. Először a lányok arcát szoktam megnézni. Ami leginkább taszít egy lányban, ha ápolatlan és nem tud viselkedni” – árulta el Bazsi. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top