nlc.hu
TV-sztárok

Money or Love Levi nagyon csalódott volt

Money or Love: „Nagyon csalódott voltam” – Levire egyik lány sem főzött

A 33 éves versenyző zokon vette, hogy nem kapott reggelit a csajoktól.

Vasárnap elstartolt a Money or Love – Fogadj a szerelemre! című reality, amely már az első napon tartogatott izgalmakat. A fiúk és a lányok megismerték egymást, elindult a taktikázás is, valamint vannak olyan szereplők, akiknek már érzelmeik is vannak társaik felé. Egy kis figyelmességként a lányok reggelit készítettek kiszemeltjeiknek, Levi és Ádám azonban már hoppon maradt. 

Mit éreztél, amikor kiderült számodra, hogy egyik lány sem készített neked reggelit?

Ádám: Nagyon meglepődtem, egy személytől nagyon vártam azt a reggelit, Zsófitól. Amikor azonban egy kis idő eltelt és átgondoltam az egészet, akkor meg tudtam nyugtatni magamat. Tisztában vagyok azzal, hogy mindegyik hölgy nyitna másik srác felé, ismerkedés céljából, úgyhogy nem gondoltam ezt a helyzetet túl, de abban a pillanatban meglepett.

Levi: Nagyon csalódott voltam. Számítottam rá, hogy Ágitól kapok, hogy voltam rá olyan hatással, hogy érdeklődik irántam, de hát nem kaptam.

Money or Love Levi (1)

Fotó: SuperTV2

Ez a személyednek szólhat, vagy már elkezdtek a lányok taktikázni és fel akarják mérni a terepet?

Ádám: Egyértelmű, hogy a lányok fel akarják mérni a terepet, mindenkivel meg akarnak ismerkedni. Egy-két lány taktikából próbál ezzel játszani és jobban belemenni a dolgokba, hogy még jobban megcsavarják a fejünket úgymond.

Levi: Szerintem taktikai húzás volt, mert meg akarták ismerni a többi srácot is, hogy tudjanak különbséget tenni köztünk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top