nlc.hu
Sztárok

Money or Love Levinek van B terve

Money or Love: Levinek már most van B terve, hiába alakul jól a kapcsolata Ágival

Ha Ágival nem jönnek össze a dolgok, akkor jöhet a taktikaváltás.

Vasárnap indult a Money or Love – Fogadj a szerelemre! című vadiúj párkereső show. A párkeresők között van olyan, aki tényleg az igaz szerelmet keresi, és olyan is, aki inkább a pénzre hajt. 

Money or Love Levi

Money or Love Levi

A 33 éves Levi nem új a nézők számára, hiszen korábban már két reality műsorban, az Éden Hotelben és az Aranypartban is szerepelt. Levi már az első alkalommal közel került egy lányhoz, Angélához, de azt hamar letisztázták, számukra a pénz az első. Ennek érdekében pedig a férfi akár taktikázni is képes. 

Nem bízod a véletlenre, már az első napokban B terven gondolkozol. Miért van erre szükség, hiszen láthatóan jól kijöttök Ágival?
Úgy érzem, hogy ez a játék többről fog szólni, mint hogy csak randizgatunk. Szerintem nagyon nagy csavarok lesznek és úgy érzem, nagyon fontos, hogy legyen egy B terv, ha véletlenül úgy alakul, hogy a párom távozik, akkor tudjak mihez nyúlni, ne kelljen kapkodnom.

Úgy tűnik mindenképp nyerni szeretnél. Miért?
Minél tovább bent szeretnék maradni a játékban, azért is, mert szeretnék még megismerni még hölgyeket még itt bent, hátha megismerkedem tényleg azzal a lánnyal, aki elrabolja a szívemet, de persze a fődíj, a pénz is motivál.

Azt mondtad, ha a játék és a bent maradásod múlik azon, akár hetente váltasz párt. Ez a jó taktika szerinted, nem pedig egy erős kapocs kialakítása?
Nekem már kialakult egy erős kapocs Ágival, de ha véletlenül elveszítem, akkor lehet az is a taktikám, hogy hetente váltok, amíg nem találok egy olyan lányt, akiben úgy megbízom.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top