nlc.hu
TV-sztárok

Szőnyi Ildikó öngyilkosságának háttere

Szőnyi Ildikó már többször megpróbált véget vetni az életének

Mentális és fizikai problémákkal küzdött a 80-as évek sikeres modellje.

Mint arról beszámoltunk, az 55 éves Szőnyi Ildikó ült abban a kocsiban, amely vasárnap szándékosan a vonat elé hajtott Győr és Nyúl között egy vasúti átjáróban. A Blikk értesülései szerint az egykori sztármodell már többször próbált meg véget vetni az életének. Egyszer állítólag a balatoni házában kísérelt meg öngyilkosságot, de sikerült megmenteni az életét. Az egyik ilyen alkalommal – egy éve – Bálint Antóniának köszönhette az életét – tudta meg a bulvárlap.

Szőnyi Ildikó

Szőnyi Ildikó a sokféle magánéleti és egyéb problémái miatt egyre kilátástalanabbnak látta már a helyzetét – Forrás: Marjai Judit: Szőnyi Ildikó fotózás 3. / Youtube – videó

„Ildi a Facebook-oldalára írogatott ijesztő dolgokat… (…) egyértelmű volt, hogy valami szörnyű tettre készül. (…) Toncsi azonnal értesítette a mentőket és felhívta őt, és szóval tartotta Ildikót, amíg kiértek a helyszínre” – mesélte egy bennfentes. 

Van segítség!

Ha neked vagy valakinek a környezetedben segítségre van szüksége, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top