nlc.hu
Sztárok

Részletek Szőnyi Ildikó egykori modell öngyilkosságáról

Napok óta készülhetett a halálra Szőnyi Ildikó, az egykori magyar szupermodell

Ismerősei szerint a válása és a betegsége miatt dobta el az életét a 80-as évek egyik sikeres modellje, Szőnyi Ildikó.
Szőnyi Ildikó

Vasárnap egy személyautó szándékosan a vonat elé hajtott Győr és Nyúl között egy vasúti átjáróban, a sofőr életét már nem tudták megmenteni. Később kiderült, hogy a 80-as évek egyik sikeres modellje, az 55 éves Szőnyi Ildikó ült a kocsiban, és a tragédia előtt a Facebookra tett ki egy baljós posztot.

A Blikk azt írja, Szőnyi Ildikó modellkarrierje után sminkes lett, hozzáment élete szerelméhez, egy ismert divatfotóshoz, szült két gyereket. Pár éve azonban tönkrement a házassága, amelyet a barátai szerint sosem dolgozott fel igazán.

Szeretett volna visszatérni a modellszakmába, de nem sikerült neki az áttörés. Egykori kolléganője, Rába Tímea azt mondta a lapnak, hogy jóban volt Szőnyi Ildikóval, ezért tudja, hogy „az utóbbi években megtörte a sors, nehéz volt számára, hogy nem úgy alakult az élete, ahogy szerette volna”.

„Igazán sosem tudta feldolgozni, hogy tönkrement a házassága, sok harccal járt a válásuk, amely felőrölte, miközben a szeretett fiaival is eltávolodtak egymástól, amibe szinte belebetegedett” – mondta egy modellszakmában jártas informátor, aki szerint Ildikó súlyos betegséggel is küzdött, amely elvette az erejét és az életszeretetét is, valamint egy ingatlan adásvételével kapcsolatos anyagi problémái is voltak.

Van segítség!

Ha neked vagy valakinek a környezetedben segítségre van szüksége, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

(Kiemelt kép: Youtube/Marjai Judit)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top