nlc.hu
TV-sztárok

A milánói reptéren ragadt Kulcsár Edina

A bőröndbalhé után sztrájk miatt a milánói reptéren ragadt Kulcsár Edina

Nem ez volt élete legjobb utazása.

A minap számolt be róla Kulcsár Edina, hogy hosszú idő után először munka miatt utazott el, méghozzá Olaszországba, ahol egy előadáson vett részt. Az útja azonban nem volt zökkenőmentes: a hotelben derült ki, hogy rossz bőröndöt hozott el a reptérről. Ezen sikerült túllépni, meglett a bőrönd, ám most másik problémába ütközött.

Kulcsár Edina

Fotó: Instagram

Már becsekkoltak Milánóban, amikor a reptéri dolgozók sztrájkot hirdettek. Ez természetesen az egykori szépségkirálynőt is érintette, így nem tudott időben felszállni a gépe. Legutóbb 10 órával ezelőtt jelentkezett be a közösségi oldalán, akkor osztotta meg a kálváriáját.

„Már a folyosón voltunk, be akartunk szállni, amikor mondták, hogy forduljunk vissza. Egyszer csak kitört a sztrájk, úgyhogy jelenleg várunk és nem tudjuk, mikor fogunk felszállni, ha egyáltalán felszállunk” – részletezte 24 óráig elérhető Insta-sztorijában Kulcsár Edina.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top