nlc.hu
TV-sztárok

Házasodna a gazda: Beatrix konzervatívnak vallja magát

Házasodna a gazda: Beatrix konzervatívnak vallja magát, Alfonz másképp látja

Alfonz azt sem tudta, hova nézzen, amikor kijelentette Bea, hogy konzervatív.

A héten véget ér a Házasodna a gazda, a párkeresők megnevezik, hogy kivel szeretnének a műsoron kívül is ismerkedni. Éppen ezért egyre kiélezettebb a helyzet a jelentkezők körében, mindenki próbálja meghódítani a kiszemeltjét. Beatrixnak már többször szóltak a társai, hogy kicsit visszafogottabban nyomuljon Alfonz gazdára, de a lányt nem érdekli. Sőt, mint kiderült, konzervatívnak vallja magát.


Házasodna a gazda Beatrix

Fotó: RTL

Konzervatív lánynak tartom magam, megvárom azt, amíg te kezdesz el közeledni felém

– mondta a randin Bea, aki korábban többször is a kamerák előtt flörtölt Alfonzzal, és végül egy csók is elcsattant. „Amikor Bea azt állította magáról, hogy ő igenis, egy konzervatív lány, nem tudtam, hogy hova nézzek. Nem akartam szemberöhögni, mert igazából mindennek látom, csak nem konzervatívnak” – mondta erre Alfonz, majd Bea továbbfűzte a dolgot. 

„Egy igazi predátor vagyok. Aki tetszik, azt nagyon szeretem becserkészni, befűzni, úgyhogy csak idő kérdése, és az Alfonzka a karmaim közé kerül. Akkor olyan élményt adok neki, amit soha nem fog elfelejteni” – mondta a kamerák előtt Bea.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top