nlc.hu
TV-sztárok

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc házassági évfordulója

Várkonyi Andreát 21 millióért repítette a férje Lisszabonba a házassági évfordulójuk alkalmából

Egy éve házasok Mészáros Lőrinccel.

Két nappal ezelőtt szerelmes posztot tett közzé Várkonyi Andrea, aki most ünnepli férjével az első házassági évfordulóját. A vörös rózsákból kirakott hatalmas szíven, a „Szeretlek” felirat és egy 1-es szám látható.

Várkonyi Andrea

Fotó: TV2

„Szerelemben, szeretetben élünk, és mindketten izgatottak vagyunk, mert közeledik a házassági évfordulónk! A férjem meglepetéssel készül; azt kérte, azon a hétvégén ne csináljak programot, tegyem magam szabaddá! Régebben nem nagyon tudott titkot tartani, de mostanra már belejött, és valószínűleg tényleg csak azon a napon fogom megtudni, mivel készül” – mondta korábban a hot! magazinnak Várkonyi Andrea, akit a férje egy portugáliai utazással lepett meg. Arról, hogy ez mennyibe kerülhetett, Hadházy Ákos osztott meg egy bejegyzést

A politikus szerint Mészáros Lőrincnek csak a repülős kiruccanás nem kevesebb, mint 21 millió forintjába kerülhetett, tekintve, hogy az OE-LEM lajstromjelű géppel egy óra utazásért nagyjából 3 millió forintot kell fizetni. Ez az árazás 7 órára számítva nagyjából 21 millió forintnak felel meg – szemlézte az rtl.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top