nlc.hu
TV-sztárok

Várkonyi Andreáék helikopterezése

Várkonyi Andreáék állítólag helikopterrel utaztak Szegedre

Azt nem tudni, hogy magán- vagy üzleti útra érkezett a városba a házaspár.

Várkonyi Andreát és a férjét, Mészáros Lőrincet a szegedi repülőtéren szúrták ki, amint kiszállnak egy fekete helikopterből. Az OE-XWY lajstromjelű, osztrák tulajdonban lévő bérgépet két sötétített üvegű Mercedes, egy kisbusz és egy szedán várta – számolt be a szegeder.hu.

Várkonyi Andrea,

Várkonyi Andrea és férje, Mészáros Lőrinc – Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Amint beszálltak a kisbuszba, az üzletember testőrei körbevették a helikoptert. A lap úgy értesült, négyen ültek be a Merdecesbe – két férfi és két nő -, egyikük Várkonyi Andrea volt.

A Tények egykori műsorvezetője egyébként szegedi származású, legutóbb májusban látták a városban, amikor egy ballagásra érkezett. 2021 óta a férje Mészáros Lőrinc, akit tavaly az ország leggazdagabb embereként tartották számon mintegy 480 milliárd forintos vagyonával. Az egykori tévés ritkán beszél magánéletükről, de nemrég, a második házassági évfordulójukon kivételt tett. Elárulta, hogy az üzletember nem csak a házasságkötésük napján, de a hónapfordulókon is virággal lepi meg. “A férjem rendkívül romantikus férfi, soha nem felejtené el a nagy napunkat, s meglepetésekkel készül. Így volt ez idén is. Próbáltunk kikapcsolódni, pihenni. Szeptember 24. most vasárnapra esett, így egy hosszú hétvégét töltöttünk együtt, igyekeztünk csak magunkra koncentrálni. No, és kaptam tőle temérdek gyönyörű rózsát is”mesélte akkor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top