Marics Peti hat évvel ezelőtt szúrta ki magának Tóth Andit

T. D. | 2022. Október 04.
Az énekes egyből elalélt, amikor meglátta Andit.

Marics Peti és Tóth Andi nyár közepén jelentették be, hogy egy párt alkotnak. A Valmar duó énekesének nem minden rajongója fogadta kitörő örömmel a hírt. 

Marics Peti (Fotó: TV2)

Nekik egy éles üzenetet is megfogalmazott Instagram-oldalán: „Akik ilyen összeesküvés-csoportokban szertartásokat szerveznek, vagdossák magukat, fenyegetőznek és társai, kicsit nyugodjanak már le! Beszélgessenek el az anyukájukkal az élet nagy dolgairól, mert ez kezd kicsit beteg lenni!”

A fiatal szerelmeseket viszont a rosszindulatú emberek sem tudják szétválasztani. Pár hete egy esküvőről töltöttek fel képeket, melyeken látszik, csak úgy ragyognak a boldogságtól. Instagram-történeteikben viszont több intim pillanatba is bepillantást engednek. 

A Valmar hétvégi koncertje után a TV2 a színpad mögött beszélgetett egy pár szót a srácokkal, amikor Peti azt is elárulta, hogyan ismerkedtek meg az énekesnővel. 

„Még hat évvel ezelőtt megláttam egy buliban, és azt mondtam, úristen, ki ez a csaj? Odamentem hozzá, ott ismertük meg egymást először, és ez mostanra bontakozott ki ennyire” – mondta boldogan az énekes. 

Exit mobile version