nlc.hu
TV-sztárok

A Kanapéhuszárok Marics Petirőll

Marics Peti rá akart cuppanni táncpartnerére – állítják a Kanapéhuszárok

Marics Peti és Stana Alexandra produkciója megosztotta a Kanapéhuszárokat, azonban az énekes előadóművészi tehetségét mindannyian elismerték.

Nagy meglepetést okozott Marics Peti döntős produkciója a Kanapéhuszárok számára. Míg egyesek szkeptikusak voltak, mások úgy érezték, az énekes profikat megszégyenítő módon táncolt.

Marics Peti,

Marics Petiék a Dancing with the Stars döntőjében – Fotó: Sajtószoba

Az ember azt hinné, hogy ez a Marics Peti egy léhűtő…és nem igaz! Mert amikor munkáról van szó, odateszi magát. Szerintem benne is van valami olyan őssejt, ami a tánctudását megalapozza. Fiúknak nehezen szokott menni a csípőmozgás, hát ő sokszor olyan csípőmozgást mutat be, hogy Óh” – ecsetelte Bruckné, míg a többi Kanapéhuszár a produkció mondanivalóját fejtegette.

Olyan, mintha egy történetet mesélne el. A tánc alapja, hogy hogyan alakult az élet” – mondta András, míg Ibolya, Alexandra és Kata egészen máshogy látták a koreográfia történetmesélését. „A csajnak nem tetszik a srác, a srác meg rá akar cuppanni” – fejtegette a társaság.

Amúgy Szorcsik Viki dekoltázsa elrabolta a Kanapéhuszárok figyelmét. A női “megmondóemberek”  nem tudták szó nélkül hagyni a műsorvezető ruháját, ami nem sok mindent bízott a nézők fantáziájára. A férfiak között azonban akadtak olyanok is, akiknek egyáltalán nem volt problémája a mélyen dekoltált öltözékkel.

Szente Vajk beszólása pedig felpaprikázta a Kanapéhuszárok indulatait: „Ez most tényleg rólunk beszél?” – hitetlenkedtek a tévénézők, akik vegyes érzelmekkel fogadták Krausz Gábor győzelmét is.

A Város Királynőinek külsejéről is kemény kritikát fogalmaztak meg a Kanapéhuszárok, akik nagyon megbotránkoztak a főszereplők plasztikai beavatkozásaikon. “A szilikonok virítanak rendesen a ruha alatt, de nem baj, legalább ha hasra esik, visszapattan” – fogalmazta meg röviden és tömören a kritikáját az egyik kanapéhuszár. Solomon Zsuzsi ajkairól pedig egy kacsa feneke jutott Bruck Lajosné eszébe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top